Ще у двох магазинах Луцька муніципалам продали алкоголь вночі. ФОТО

0
0
Ще у двох магазинах Луцька муніципалам продали алкоголь вночі. ФОТО
У двох магазинах Луцька продавали алкоголь у заборонений час.

Про це повідомляють муніципали у фейсбуці.

«Об’єкти господарювання надалі нехтують рішенням Луцької міської ради «Про заборону продажу пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових та тютюнових виробів» в період з 22-ї до 8-ї години. Цієї ночі проігнорували вищевказане рішення працівники магазину «Все для всіх» по просп. Молоді, 2 та кіоску по вул. Конякіна, 39 на території автостанції №1», – йдеться у повідомленні.

По вказаних фактах, інспекторами відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста на продавців, які здійснили продаж забороненої продукції, було складено 2 протоколи про адміністративне правопорушення за ч. 2 ст. 156 КУпАП та передано на розгляд адміністративної комісії за місцем їх проживання.

Санкція статі за порушення ч.2 ст.156 КУпАП передбачає накладення штрафу від ста до чотирьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 1700 до 6800 грн).

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні