Розповіли про стан інфікованого лікаря луцької стоматполіклініки

0
6
Розповіли про стан інфікованого лікаря луцької стоматполіклініки
Луцька стоматполіклініка на Степана Бендери, 6 припинила свою роботу з 14 липня. У працівника закладу виявили коронавірус. Його стан задовільний.

Про це в коментарі Суспільному Волині розповів начальник Луцького міського управління охорони здоров'я Володимир Лотвін.

Наразі стан інфікованого лікаря – задовільний, кажуть в управлінні. Інфікований стоматолог перебуває на амбулаторному лікуванні.

За словами Володимира Лотвіна, усіх, хто контактував з лікарем, встановили. Колег стоматолога відправили на самоізоляцію. Станом на 17 липня, працівників медичного закладу протестували на наявність коронавірусної інфекції.

"У всіх випадках результати тестів – негативні", – розповів начальник міського управління охорони здоров'я.

У закладі проводять епідеміологічне розслідування, з'ясовують за яких обставин та де міг інфікуватися лікар-стоматолог. Заклад відновить роботу 20 липня.

"Потреби закривати заклад на довший термін, зокрема, на 14 днів, не було", – каже Володимир Лотвін. Кабінет лікаря, у якого виявили COVID-19, залишатиметься зачиненим.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні