--> На Волині на пилорамі виявили майже 50 колод сосни без документів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині на пилорамі виявили майже 50 колод сосни без документів

2
1
На Волині на пилорамі виявили майже 50 колод сосни без документів
На Волині поліцейський офіцер громади виявив майже 50 колод сосни без відповідних документів.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП у Волинській області.

Учора поліцейський офіцер громади Люблинецької ОТГ на пилорамі, в одному із сіл Ковельського району, виявив 48 колод деревини породи сосна та близько 5 м куб. дерев’яних дошок із цієї ж породи без відповідних документів.

Окрім того, учора співробітники сектору реагування патрульної поліції Камінь-Каширського відділу поліції на автодорозі між селами Рудка Червинська та Старі Червища зупинили автомобіль «Mercedes-Benz» під керуванням 25-річного жителя району. Під час перевірки у кузові транспортного засобу поліцейські виявили 2 м куб. деревини породи сосна без відповідних документів.

За цими фактами слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 246 (Незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від 17 до 25,5 тисяч гривень або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.
Триває слідство.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А це сосна яка? Корабельна?
Відповісти
Ви своїми пилорамами зажовбали,чому ніхто не ловить як в місті продається слідчими наркота? Амфетпмін, візьміть цих наркоділків,тоді буде якась чесність.Новий начальник поліції кришує це все...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні