Чому багато волинян різко почали одужувати від COVID-19

0
8
Чому багато волинян різко почали одужувати від COVID-19
Пояснили, чому на Волині останнім часом дуже багато тих, хто поборов коронавірус.

Про це стало відомо у п’ятницю, 17 липня, на брифінгу у Волинській ОДА.

В.о. начальника управління охорони здоров'я облдержадміністрації Людмила Тимощук розповіла, що на початку місяця було дуже велике число тих, що захворіли, які нині одужують.

«Тривалість хвороби має свій період. З 1 липня була велика кількість цих захворілих, нині ці всі захворілі одужують. Власне, тому зараз число тих, які одужали, більше ста», – розповіла посадовиця.

Зазначимо, станом на 17 липня в Україні зареєстровано 57 264 випадків інфікування SARS-CoV-2. За минулу добу коронавірусну інфекцію діагностували у 809 людей. За минулу добу в країні зареєстрували 809 випадків зараження коронавірусом. Найбільше хворих зафіксували на Львівщині (+203), Рівненщині (+88) та у Києві (+76).

За останню добу на Волині зареєстровано 41 новий випадок захворювання на COVID-19. Найбільше нових інфікованих у Луцьку.

Загалом в області хворих за добу виявлено: м. Луцьк – 16, Луцький район – 7, Камінь – Каширський район – 3, Ківерцівський район – 3, Ратнівський район – 3, Іваничівський район – 2, Локачинський район – 2, Володимир – Волинський район – 1, Горохівський район – 1, Любешівський район – 1, Маневицький район – 1, Старовижівський район – 1.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні