З вересня медикам підвищать зарплату: на скільки

0
1
З вересня медикам підвищать зарплату: на скільки
Уряд на засіданні 15 липня ухвалив рішення про виділення коштів на підвищення зарплат медикам з 1 вересня поточного року.

Про це стало відомо під час брифінгу міністра охорони здоров’я Максима Степанова 16 липня, передає МОЗ.

Фінансування надається на виконання Постанови Кабінету Міністрів від 19 червня 2020 року, яка передбачає підвищення зарплат лікарям — на 3500 грн, середньому медперсоналу — приблизно на 2500 грн, молодшому медперсоналу — на 1250 грн. Кабінет Міністрів також додатково виділив 103,655 млн грн на оплату стажування лікарів-інтернів першого, другого та третього року навчання.

Також міністр закликав місцеві органи влади підвищити зарплати медикам, які працюють у навчальних закладах, до рівня медпрацівників закладів охорони здоров’я. Фінансування медиків, які працюють у закладах освіти, перебуває в компетенції органів влади на місцях.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні