Десять років успішного росту: «Dybok.ua» святкує ювілей*

0
-1
Десять років успішного росту: «Dybok.ua» святкує ювілей*
Сьогодні, 16 червня інтернет-магазин меблів «Dybok.ua» відзначає свій ювілей. 10 років минуло з того часу, як інтернет-магазин міцно пустив коріння у Рівному і згодом розрісся по всій Україні.

Сьогодні він є топовим інтернет-магазином меблів та люстр української електронної комерції з асортиментом понад 1 мільйон товарів, членом Української Асоціації Меблевиків та Асоціації рітейлерів України. Його визнавали кращим інтернет-магазином меблів і товарів для дому за результатами голосування у проекті «Українська народна премія». Лише за минулий рік сайт магазину відвідали 4 мільйони клієнтів.

«Dybok.ua» також має розгалужену мережу салонів меблів і люстр, які працюють у Рівному, Львові, Луцьку, Нетішині та Вараші. У 2019 році покупцями цих салонів стали понад 200 тисяч людей.



Про масштаби розвитку компанії також свідчать власний автопарк та складські приміщення загальною площею більш ніж 3000 квадратних метрів у Київській, Рівненській, Волинській, Львівській і Хмельницькій областях. «Dybok.ua» ставав кращим дистриб’ютором провідних виробників України.

Запорукою успіху та досягнень «Dybok.ua» є його колектив – дружня та цілеспрямована команда однодумців. За 10 років штат компанії збільшився у більш ніж 10 разів і зараз налічує 130 працівників. Усі вони злагоджено працюють, щоб оперативно і якісно виконувати замовлення клієнтів, надавати професійні консультації та залагоджувати проблемні моменти, які можуть виникнути під час купівлі.



«Dybok.ua» цінує своїх покупців і тому безкоштовно доставляє товари по всій Україні, надає можливість їх повернення чи обміну протягом 30 днів.

Не забувають у компанії і про соціальну відповідальність. «Dybok.ua» підтримує відомий у Рівному проект «Пузата мама», є меценатом агентства розвитку спорту «Стандарт», постійно займається благодійністю.

У компанії впевнені, що 10 років – це лише початок успішного росту магазину. В планах на майбутнє – відкрити свої представництва у столиці, а також в кожному обласному та районному центрах Західної України. Ціль на наступні 3 роки – 150 салонів. Відлік пішов…

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні