Показали, як ремонтують дорогу в Піддубцях під Луцьком. ВІДЕО

0
5
Показали, як ремонтують дорогу в Піддубцях під Луцьком. ВІДЕО
На початку липня стартували ремонтні роботи на правому проїзді автодороги Н-22 Устилуг – Луцьк – Рівне по селу Піддубці Луцького району (км 98+950 – км 104+800).

Нині вже відфрезеровано старе дорожнє покриття на всій протяжності ділянки, що ремонтується – 5,85 км.

Про це повідомили в Службі автомобільних доріг області.

На майже 4-кілометровому відрізку дороги влаштовано основу з обробленої цементом щебенево-піщаної суміші, а поверх неї на 2 км влаштовано вирівнюючий шар з крупнозернистої асфальтобетонної суміші. Роботи тривають.

Проєктно-кошторисною документацією на цей об’єкт поточного середнього ремонту передбачено влаштування трьохшарової конструкції дорожнього одягу загальною товщиною 30 см.

Водночас підрядне підприємство ТзОВ "Луцькавтодор-Сервіс" виконує роботи з влаштування пішохідних доріжок у межах населеного пункту Піддубці. За проєктом їх загальна протяжність становить 4,6 км. Сьогодні на пішохідних доріжках розпочали укладання гарячої асфальтобетонної суміші.

Ремонт на цій ділянці автодороги Н-22 Устилуг – Луцьк – Рівне планують завершити у вересні.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні