У Луцьку під прокуратурою страйкує чоловік із Хмельниччини. ФОТО

1
7
У Луцьку під прокуратурою страйкує чоловік із Хмельниччини. ФОТО
У Луцьку під будівлею обласної прокуратури страйкує чоловік з міста Кам’янець-Подільський Хмельницької області Євген Шаповаленко.

Він розповідає, що виступає проти виконавчої служби Волині, яка, на його переконання, блокує роботу громадян. До прокуратури ж чоловік прийшов, аби звернути увагу не бездіяльність виконавчої служби, пише інформаційне агентство «ВолиньPost».

За словами Євгена Шаповаленка, у нього виникли проблеми із переоформленням на себе пасажирського мікроавтобуса, який він купив в іншого громадянина. За його словами, попередній власник мікроавтобуса у 2019 році мав проблеми через перевезення сиру через кордон. Оскільки він перевищив встановлений ліміт, відкрили провадження, 360 кілограмів твердого сиру конфіскували.

«Він сплатив штрафи, був на суді. Віддав сир у користь держави. Але виконавча служба Волині не може закрити провадження і забрати людину з реєстру боржників, поки вони цей сир не утилізують або не продадуть. Для цього має бути створена комісія… А я – заручник ситуації. Бо я оплатив людині повну суму, поїхав переоформити автомобіль, але не зміг через незакрите провадження. Хоча ту людину навіть особисто не знаю», – розповідає чоловік.

Каже, що у телефонному режисі посадовці виконавчої служби Волині повідомили йому, що ситуація триватиме ще деякий час, скільки саме – їм невідомо.

Тож чоловік не може переоформити транспорт на себе і використовувати його за призначенням.

Каже, не поїде з Луцька, поки не буде відповідної реакції з боку виконавчої служби Волині та обіцяє розпочати голодування.



Фото лучанина Віктора Папка
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ну так нехай подає в суд на бездіяльність двс, чому стирчати під прокуратурою з тим сараєм?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні