У Луцьку анонсували велику перевірку кафе, барів і ресторанів

0
1
У Луцьку анонсували велику перевірку кафе, барів і ресторанів
Представники Головного управління Держпродспоживслужби та правоохоронних органів доповіли, що продовжують відстежувати ситуацію в місті на предмет дотримання людьми карантинного режиму в громадському транспорті, закладах торгівлі, салонах краси, продуктових магазинах, проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу серед населення.

Про це стало відомо у вівторок, 14 липня, на засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

«Було виявлено недотримання режиму дезінфекції приміщень та температурного скринінгу працівників деяких закладів», – йдеться на сайті Луцькради.

Перший заступник міського голови Григорій Недопад наголосив на необхідності перевірки закладів громадського харчування, адже рішенням сесії міської ради від 14 липня 2020 року кафе та ресторани міста Луцька можуть повністю відновити свою роботу за умови дотримання вимог карантину.

Він закликав інспекторів Держспродспоживслужби та контролюючих органів забезпечити належний контроль за роботою кафе та ресторанів, аби у Луцьку не було зростання захворюваності
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні