Покарали волинянина, який погрожував співмешканці розправою

0
5
Покарали волинянина, який погрожував співмешканці розправою
Володимир-Волинський міський суд зобов’язав чоловіка, який погрожував фізичною розправою співмешканці та викрикував нецензурщину щодо неї, сплатити 170 гривень штрафу за домашнє насильство. Також правопорушник сплатить ще 420 гривень судового збору.

Про це повідомляє "Буг" посилаючись на постанову суду від 10 липня, опубліковану у реєстрі судових рішень 13 липня.

22 червня о 7:00 ранку, чоловік вчинив домашнє насильство: кричав, висловлювався нецензурними словами та погрожував фізичною розправою співмешканці. Сталося це на вулиці Івана Франка в місті Володимир-Волинський.

Чоловік свою провину повністю визнав та розкаявся.

Володимир-Волинський міський суд ухвалив рішення визнати чоловіка винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч.1 ст.173-2 КУпАП та накласти на нього адміністративне стягнення у виді штрафу у розмірі 170 (сто сімдесят) гривень та 420 гривень 40 копійок судового збору в дохід держави.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні