--> Дитсадок в ОТГ під Луцьком – в числі кращих дошкільних закладів України | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Дитсадок в ОТГ під Луцьком – в числі кращих дошкільних закладів України

0
0
Дитсадок в ОТГ під Луцьком  – в числі кращих дошкільних закладів України
Боратинський ДНЗ «Сонечко» знову у числі кращих дошкільних закладів України. Днями оголосили переможців Всеукраїнського фестивалю гри, навчання та натхнення Play Fest 2020.

У номінації «Мріємо, діємо, досягаємо!» дитячого проєкту-конкурсу «Успіх» заслужену перемогу здобув Боратинський дитсадок.

Про це повідомили на сайті Боратинської сільради.

За своєю ідеєю та концепцією Фестиваль Play Fest є унікальним в Україні, позаяк має на меті показати як поєднати гру і навчання, як зробити навчання цікавим та мотивуючим для дітей і допомогти дорослим усвідомити, як підготувати дитину сьогодні до успішної реалізації у світі.

У рамках конкурсу педагоги, вихованці та батьки спільно вирішували різноманітні завдання, реалізовували проекти, влаштовували акції та челенджі. Цікаво, що цьогоріч Фестиваль відбувся в онлайн-форматі.

«Ось і завершився фантастичний рік участі педагогів нашого закладу у Всеукраїнському фестивалі гри, навчання та натхнення Play Fest 2020. Цей проект збагатив педагогічну спільноту дошкільного закладу «Сонечко» яскравими емоціями, креативними завданнями, оригінальними ідеями, які нам вдалося успішно реалізувати в онлайн-форматі, – діляться враженнями від проекту представники дошкільного закладу.

Дякують команді The LEGO Foundation за високу оцінку їхньої роботи.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні