У Луцьку представникам малого бізнесу зменшили ставку єдиного податку

0
-3
У Луцьку представникам малого бізнесу зменшили ставку єдиного податку
Представникам роздрібної торгівлі знизили ставку єдиного податку з 20 до 17% та податок на нежитлову нерухомість.

Про це стало відомо під час дистанційного засідання позачергової 87-ї сесії Луцької міської ради сьогодні, 14 липня, пише ІА "Волинські новини".

Так, керуючись пунктом 24 частини першої статті 26 та статтею 69 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Податковим Кодексом України, міська рада вирішила встановити фіксовані ставки єдиного податку для фізичних осіб-підприємців у розрахунку на календарний місяць, залежно від групи платників єдиного податку на території Луцька та населених пунктів Прилуцького старостинського округу.

Водночас, депутат Ігор Поліщук запропонував колегам внести зміни до проєкту рішення.

«Буде пропозиція в цьому рішенні у додатку 2 по кодах 4781 4782 4789, які об’єднують в собі роздрібну торгівлю з лотків і на ринках, зменшити ставку податку із 20 до 17%. До нас неодноразово зверталися підприємці, оскільки через карантинні обмеження та у зв’язку із простоями усьому бізнесу важко, а підприємцям малого бізнесу особливо», - зазначив обранець громади.

Так, луцькі депутати таку зміну до проєкту рішення підтримали.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні