--> Як у волинському місті працює нова сміттєсортувальна лінія. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Як у волинському місті працює нова сміттєсортувальна лінія. ФОТО

0
5
Як у волинському місті працює нова сміттєсортувальна лінія. ФОТО
У волинському місті запрацювала нова сміттєсортувальна лінія.

Міський голова Олег Кіндер разом зі своїм заступником Андрієм Товстигою оглянули, як працює оновлена сміттєсортувальна лінія на полігоні твердих побутових відходів.

Про це інформують на сайті Ковельської мерії.

Нині лінія здатна пропустити 50 кубів сміття за 40 хвилин. За словами керівника підприємства, з часом вони хочуть встановити нову більш потужну та збільшити кількість робочих місць з 10 до 20.

“Це надзвичайно актуальний для Ковеля проєкт. Навіть якщо одна з десяти машин з відходами не буде вивантажена на полігоні, то можна уявити, на скільки менше їх буде в рік. Лінія дозволить дещо розвантажити ПТПВ. Це одне із наших завдань. За два останні роки для цього уже встановлені у місті нові баки, які дають можливість розділяти цінні ресурси, а тепер запрацювала сміттєсортувальна станція. Місто зацікавлене у тому, щоб у підприємства все вийшло, адже це на користь обом сторонам”, зазначив мер.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні