Зачинив двері перед носом: у місті на Волині водій не пустив у маршрутку 90-річного ветерана. ФОТО

0
3
Зачинив двері перед носом: у місті на Волині водій не пустив у маршрутку 90-річного ветерана. ФОТО
У Нововолинську водій маршрутного таксі №2 закрив двері перед носом дідуся-ветерана та поїхав далі. Вночі старенькому чоловікові довелось додому йти пішки.

Про неприємну ситуацію, яка трапилася у неділю, 12 липня, «БУГу» повідомив очевидець Денис.

Хлопець розповів, що з товаришем о 23:00 помітив на зупинці біля базару похилого чоловіка. Юнаки поцікавились, чи не потрібна йому допомога. Дідусь відповів, що очікує на останню маршрутку.

Коли до зупинки під’їхав громадський транспорт, молодики допомогли дідусеві підійти, однак, водій його не впустив зачинивши двері.

«Недалеко від нас стояла жіночка, яку водій впустив. Ми підійшли до автобуса, а водій закрив перед носом двері та помахав головою – «ні». Дідусь, ветеран війни, має посвідчення. Був тверезий та охайний», – розповів Денис.

Юнаки допомогли 90-річному дідусеві дійти додому на Шахтарський мікрорайон. Вчинок водія маршрутного таксі обурив хлопців: «Ми думаємо, що це дуже не правильно».

Фото, яке зробили підлітки:



До слова, хлопцям по 15 років, один з них навчається у військовому ліцеї, інший – у Польщі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні