Колишній депутат Луцькради отримав відзнаку «Коронації слова»

0
-1
Колишній депутат Луцькради отримав відзнаку «Коронації слова»
Колишній депутат Луцької міської ради Андрій Осіпов написав новий роман. Рукопис отримав нагороду "Коронації слова". Автор розповів про що книга та подякував конкурсу за шанс відкрити себе та показати свою творчість світу.

Про це він розповів на своїй сторінці у фейсбуці.

"Отримати відзнаку на Міжнародному літературному конкурсі «Коронація слова» – це надзвичайно почесно. Особливо почесно отримати нагороду у ювілейний рік. Як приємно бути частиною славної історії Коронації слова. Дякую за довіру. Далі буде. Обіцяю", – написав Андрій Осіпов.

Він розповів, що роман «Зґвалтоване кохання» вже найближчим часом вийде у світ і з’явиться у книжкових магазинах. З цього часу книга почне власний шлях.

"Цей твір більшою мірою про кохання. Мене цікавили питання: як виникає кохання, чому і як воно може бути невчасним і забороненим, ганебним; як кохання може зникнути і хто в тому винний", розповів він.

В основі сюжету кримінальна справа проти 74-річного Олександра Величка, якого звинувачують у зґвалтуванні 20-річної сусідської дівчини Оксани Король. Захист у цій справі приймає на себе адвокат Никанор Скрипник. Протистоїть йому помічник прокурора Сергій Савчук. Справа набуває широкого розголосу, резонансу і призводить до трагічних наслідків. Завершують цю історію два епілоги: розв’язка очима захисника Скрипника і кілька сторінок з щоденника підсудного.

"Це моя друга художня книга. Це роман про адвоката і правосуддя. Але, передусім, це книга про несподівані повороти людського життя",– ділиться автор.

Роман «Зґвалтоване кохання» – продовження історії українського адвоката Никанора Скрипника, яка починається в першій книзі «З особливою жорстокістю» (www.book.aosipov.org ), яка з‘явилась у 2019 році. Однак другу книжку можна читати окремо, не дотримуючись будь-яких послідовностей.

Чи може головний герой бути слабким? Чи може в книзі статус «головного» переходити від одного персонажу до іншого? Скільки може бути головних героїв в книзі? Усі ці питання автор намагався вирішити під час роботи над рукописом.

"Безмежно вдячний Міжнародному літературному конкурсу "Коронація слова" за шанс відкрити себе та показати свою творчість світу. Зусилля чудових людей Юрія і Тетяна Логуш вже понад 20 років допомагають великій кількості авторів", – резюмував Андрій Осіпов.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні