--> На Волині викрили 18 підпільних АЗС | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині викрили 18 підпільних АЗС

0
0
На Волині викрили 18 підпільних АЗС
Протягом 2020 року у Волинській області викрили 18 підпільних заправок.

Про це йшлося під час засідання міжвідомчої робочої групи з ліквідації нелегального обігу та нелегальної торгівлі нафтопродуктами на території області, повідомляє пресслужба ОДА.

Як поінформували учасники засідання, протягом 2020 року в області здійснено 65 виїзних перевірок, виявлено діяльність 18 підпільних АЗС, 8 з яких демонтовано. Окрім того, з незаконного обігу вилучено 44,1 тонн паливно-мастильних матеріалів сумнівної якості, які реалізовувались без дозвільних документів, вартістю 1 млн. 142 тис. грн, а також обладнання для його розливу та зберігання на суму 1 млн. 244 тис. грн.

Також за результатами перевірок нараховано 238 тис. штрафних санкцій, накладено арешт на 9,0 тонн вилученого пального на суму 220 тис. грн. Щодо 16 осіб складено протоколи про адміністративні правопорушення, розпочато 2 кримінальні провадження.
Слід зазначити, що робота, спрямована на протидію незаконній торгівлі нафтопродуктами в області, поступово дає результат. Позаяк, більшість нелегальних АЗС або припинили свою діяльність, або спрямували її у правове поле.

Зокрема, станом на 7 липня 2020 року видано 194 ліцензії на право роздрібної торгівлі паливно-мастильними матеріалами, 785 – на зберігання паливно-мастильних матеріалів та 61 – на здійснення оптової торгівлі. Окрім того, зареєстровано 247 акцизних складів, з яких 7 – нафтобази.
Теги: волинь, азс, ода
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні