--> У Вінниці жінка народила біля входу закритого через коронавірус пологового будинку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Вінниці жінка народила біля входу закритого через коронавірус пологового будинку

0
4
У Вінниці жінка народила біля входу закритого через коронавірус пологового будинку
У Вінниці місцева жителька Олена, у якої почалися перейми, народила дитину перед пологовим будинком, оскільки установа була закрита на дезінфекцію через коронавірус.

Про це написали Подробности. Пологи прийняв чоловік вагітної.

"Почалися перейми... Ми взяли сумки і були готові. Поїхали в пологовий будинок спокійно і цілеспрямовано за третьою дитиною. Чоловік вивантажив сумки і поставив на стіл, який стояв при вході. Я дзвоню, стукаю і ніхто не відповідає... Я кажу чоловікові: вже все, вже сильно прихоплює", – розповіла Олена.

Після цього її чоловік пішов в гінекологічне відділення, де тільки після тривалих дзвінків і стукотів в двері йому пояснили, що пологовий будинок закритий на дезінфекцію в зв'язку з коронавірусом вже кілька днів.

Жінці довелося лягти на столи перед пологовим відділенням і народжувати на вулиці.

"Я кричу: люди, я народжую... Сказала чоловікові, щоб приймав пологи, які були стрімкими... Вийшла голова, перейми йдуть, але дитина не виходить. Ця дитина вже червоніла, синіла і чорніла. Чоловік бере за плече і дістав цю дитину. Але якби він розгубився, то дитини б вже не було", – розповіла Олена.

Ні під час сутичок, ні при пологах до неї ніхто з медперсоналу не вийшов. Медсестри з'явилися тільки після того, як дитина з'явилася на світ. Вони не поцікавилися, як пройшли пологи, зате весь час повторювали: "Чого ви сюди приїхали? Тут же закрито".

"Вони переклали мене ще через 10 хвилин на каталку. Не могли відкрити двері і збагнути, куди мене везти. Навіть просили чоловіка вирвати замок в пологову кімнату", – сказала жінка.

Розбиратися в тому, що трапилося, дзвонити своєму лікареві і шукати винних молода мама не захотіла.

"Дитина здорова і це найголовніше. Ми вже не хочемо ніяких розбирань", – пояснила вона.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні