--> В одному з районів Волині працюватимуть лише аптеки, продуктові магазини та АЗС: де та коли | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В одному з районів Волині працюватимуть лише аптеки, продуктові магазини та АЗС: де та коли

0
3
В одному з районів Волині працюватимуть лише аптеки, продуктові магазини та АЗС: де та коли
Враховуючи складну епідемічну ситуацію, 12-го липня у Камінь-Каширському районі заборонили роботу суб’єктів господарювання, яка передбачає приймання відвідувачів. У цей день дозволено працювати лише аптекам, закладам торгівлі продуктами харчування і пальним.

Відповідне рішення прийняли під час засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яке відбулося сьогодні, 10 липня 2020 року, під керівництвом першого заступника голови райдержадміністрації Олександра Михаліка, - йдеться на сайті РДА.

Як зазначила завідувачка відділення організації епідеміологічних досліджень Камінь-Каширського міжрайонного відділу ДУ «Волинський обласний лабораторний центр МОЗ України» Оксана Мазур, поточна епідемічна ситуація бажає бути кращою, адже Камінь-Каширський – на першому місці серед районів області за рівнем захворюваності на COVID-19. За словами Оксани Михайлівни, інцидентність у порівнянні з минулим тижнем зменшилася, але все ще значно перевищує допустимі норми, встановлені МОЗ. Так, на сьогодні в районі цей показник становить 65,3, а рекомендований – менше, ніж 12 людей на 100 тисяч населення. Зберігаються 2 активних вогнища захворювання: місто та село Раків Ліс.

"Ми усвідомлюємо всю серйозність становища, в якому нині опинився приватний сектор економіки. Разом з тим, не можемо нехтувати здоров’ям і життям краян, позаяк статистика невтішна. Тому поки попередньо прийняті карантинні заходи залишаються в силі. А враховуючи, що на ці вихідні прогнозується велике скупчення людей, ми змушені приймати відповідні рішення, аби не допустити загострення ситуації. Просимо розуміння та терпіння", – резюмував перший заступник голови райдержадміністрації Олександр Михалік.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні