--> IKEA назвала нову дату відкриття першого магазину в Україні | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

IKEA назвала нову дату відкриття першого магазину в Україні

0
-3
IKEA назвала нову дату відкриття першого магазину в Україні
Найбільший у світі продавець меблів і товарів для дому – шведська група компаній IKEA має намір відкрити перший магазин в Україні до кінця 2020 року в столичному ТРЦ Blockbuster Mall.

Про це йдеться в офіційній відповіді компанії на запит агентства УНІАН.

"IKEA дійсно прагне якомога швидше відкрити фізичний магазин в Києві до кінця 2020 року. Ми як ніколи близькі до реалізації цього наміру, адже нещодавно підписали договір оренди з ТРЦ Blockbuster Mall.

Водночас треба пильно стежити за нинішньою ситуацією, щоб мінімізувати будь-які потенційні ризики для здоров'я і безпеки перед відкриттям фізичного магазину", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 14 травня IKEA запустила в Україні інтернет-продажі своєї продукції, а надалі має намір відкрити перший магазин в Києві. Однак пізніше компанія тимчасово обмежила можливість оформляти нові замовлення в українському інтернет-магазині.

Раніше планувалося, що перший український магазин IKEA буде відкрито у столичному Ocean Mall наприкінці літа 2019 року. Однак, у 2019 році IKEA підписала договір на відкриття магазину площею близько 6 тисяч квадратних метрів в ТРЦ Blockbuster.

В цілому IKEA намагалася зайти на український ринок протягом 15 років. Спочатку компанія хотіла відкрити магазин в Україні у 2005 році, потім - у 2007 і 2008 роках.

Довідково:

Найбільша у світі торгова мережа з продажу меблів і товарів для дому IKEA була створена у Швеції в 1943 році. Зараз загальна кількість магазинів групи IKEA з урахуванням франшиз становить 403 одиниці в 49 країнах світу. У 2017 році магазини IKEA відвідали в усьому світі 936 мільйонів осіб, і понад 2 мільярди осіб зайшли на сайти компанії. Загальний обсяг продажів групи минулого року становив 34,1 мільярда євро.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні