--> Естонія тимчасово заборонила польоти з України | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Естонія тимчасово заборонила польоти з України

0
8
Естонія тимчасово заборонила польоти з України
Міністерство економіки та комунікацій Естонії заборонило угорській компанії Wizz Air обслуговувати рейси між Таллінном і містами України як мінімум до кінця місяця.

Про це повідомив прессекретар Міністерства економіки та комунікацій Расмус Рууда, передає УНН з посиланням на портал ERR.

Так, за словами прессекретаря, авіаперевізнику було зроблено припис і на цей момент обслуговування рейсів призупинено.

Комерційний директор Талліннського аеропорту Ееро Пярґмяе додав, що заборона діє до 28 липня, а потім міністерство вирішить, чи буде вона скасована або подовжена.

Відзначається, що в липні Wizz Air встигла обслужити кілька рейсів між Таллінном і містами України - Києвом, Львовом і Харковом.

За словами Пярґмяе, польоти в Київ були популярними для українських робітників, які тривалий час чекали відновлення авіасполучення, а тепер повертаються на Батьківщину

Особи, які прибувають до Естонії з України, повинні два тижні перебувати на карантині.

Згідно порталу, в той же час, за розпорядженням уряду, заборонені польоти з Естонії в країни з високим рівнем зараження коронавірусом. На даний момент заборона стосується також перельотів до Швеції, Португалії, Білорусі та Росії.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні