У Луцьку на одній з вулиць повністю замінять освітлення

0
-1
У Луцьку на одній з вулиць повністю замінять освітлення
До кінця вересня поточного року у Луцьку планують повністю замінити освітлення вулиці Конякіна і частини прилеглих вулиць.

Про це розповіла начальниця Управління міжнародного співробітництва та проектної діяльності Вікторія Гомонець, пише «ВолиньUA».

Чиновниця відзначила, що минулого року було замінено освітлення вулиці Рівненської. А цього року планується повна заміна ламп на вулиці Конякіна.

«Зараз розглядаються пропозиції по тендеру. Планується замінити лампи на ЛЕД на протяжності всієї вулиці Конякіна і частини прилеглих територій. Також буде відбуватися заміна опор, де це необхідно. Усі роботи мають завершитися до кінця вересня, якщо торги пройдуть вчасно. Загалом сума тендерної пропозиції становить близько 3,5 млн гривень», - повідомила Вікторія Гомонець.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні