Поліція навідалась з перевіркою на бази відпочинку на Світязі і Пісочному. ФОТО

0
0
Поліція навідалась з перевіркою на бази відпочинку на Світязі і Пісочному. ФОТО
Правоохоронці перевірили бази відпочинку на дотримання вимог адаптативного карантину.

Всього під час відпрацювання проінспектували 69 баз відпочинку розташованих біля Світязя та озера Пісочне.

Про це повідомили в пресслужбі поліції Волині.

А вчора, 7 липня, працівники управління превентивної діяльності, дільничні офіцери Любомльського відділу поліції та Шацького відділення поліції спільно з представниками Держпродспоживслужби у Волинській області перевірили дотримання вимог адаптативного карантину на базах відпочинку у Шацькому та Любомльському районах.

Такі заходи спрямовані на недопущення поширення коронавірусу серед людей у туристичних населених пунктах.

Під час перевірки виявили, що більшість баз відпочинку зачинені для відпочивальників у зв’язку з вимогами адаптивного карантину. Вдалося й поспілкуватися з очільниками місцевих пансіонатів. Вони стверджують, що готові приймати туристів «хоч вже», проте сумлінно дотримуються вимог влади та чекають «зеленого світла» від неї.

Представник Держпродспоживслужби у Волинській області оглянула території відпочинкових баз та, відповідно до постанови головного державного санітарного лікаря, надала пропозиції щодо усунення виявлених недоліків та рекомендації щодо дотримання протиепідемічних заходів в період карантину.

Під час перевірки за виявленні порушення поліцейські складали протоколи відповідно до статті 44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) Кодексу України про адміністративні порушення.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді накладення штрафу на громадян від 17 до 34 тисяч гривень і на посадових осіб – від 34 до 170 тисяч гривень.

До слова, за весь період карантину на території Волинської області було складено 762 протоколи щодо порушення правил карантину.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні