У місті на Волині 12 сімей медиків отримають житло

1
0
У місті на Волині 12 сімей медиків отримають житло
У Ковелі 12 сімей медичних працівників отримають службове житло.

Про це стало відомо на засіданні громадської комісії з житлових питань під головуванням першого заступника міського голови Михайла Гетьмана, інформують на сайті Ковельської міськради.

Начальник відділу обліку, розподілу та приватизації житла Ніна Іваненко ознайомила присутніх з клопотанням Ковельського МТМО про видачу ордерів на службове житло медичним працівникам.

Рішеннями міської ради було дано згоду на зміну цільового призначення нежитлових приміщень колишнього шкірно-венерологічного диспансеру, що на вулиці Міцкевича, 64.

Шляхом реконструкції вони переобладнані під житлові помешкання.

Комісія з розгляду питань про розподіл службового житла МТМО прийняла відповідні протокольні рішення про включення восьми квартир до числа службових, закріплення їх за медоб'єднанням та про видачу ордерів двом сім'ям медичних працівників на однокімнатні квартири, трьом – на двокімнатні, семи - на житлові кімнати.

Проєкти рішень розгляне виконавчий комітет на засіданні 9 липня.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А пані Ніна та пан Михайло не скажуть, що робити тим працівникам , які майже закінчили там ремонт, але в силу життєвим обставинам втратили право на це житло. Як їм повернути витрачені кошти. Як гарно ми вміємо ділити вже все готове...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні