В Україні середня кількість позитивних тестів на COVID-19 вища, ніж в Європі – ВООЗ

0
7
В Україні середня кількість позитивних тестів на COVID-19 вища, ніж в Європі – ВООЗ
В Україні середня кількість позитивних результатів тестування на коронавірус COVID-19 на 100 тисяч населення значно вища ніж в Європі

Як передає «УНІАН», про це на брифінгу повідомив представник Всесвітньої організації охорони здоров'я Ярно Хабіхт.

«Якщо ми подивимося статистику по Україні, то побачимо, що середня кількість позитивних випадків на 100 тисяч населення значно вища, ніж у європейському регіоні. Але у кожній країні є регіони, які називаються червоною зоною, зокрема ми спостерігали таке в Іспанії», – зазначив Хабіхт.

За його словами, найважливішим є збільшення обсягів тестувань, діагностика, відстежування контактів та лікування захворілих.

«Крім того, це залежить від кожного з нас – як ми дотримуємося гігієни рук, чи носимо маски. Адже лише таким чином ми зможемо подолати коронавірус» , – зазначив Хабіхт.

Також він додав, що ситуація у світі не дозволяє говорити про спад захворюваності на COVID-19.

«У світі щодня зростає кількість хворих на COVID-19 і ми не можемо сказати, що пандемія іде на спад. У Західній Європі ситуація трошки поліпшується - у Східній – стає гіршою і є сильні спалахи у Північній та Південній Америці, тобто вірус продовжує мандрувати світом», – заявив представник ВООЗ.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні