--> Лучанин півтори години добирався додому, бо водій маршрутки поїхав додому | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Лучанин півтори години добирався додому, бо водій маршрутки поїхав додому

2
-6
Лучанин півтори години добирався додому, бо водій маршрутки поїхав додому
Лучанин півтори години чекав громадський транспорт, аби доїхати з проспекту Відродження на Перемоги. Він нарікає на водіїв маршруток, які з'їжджають з рейсів раніше 22-ї години вечора.

Про це в фейсбуці написав Олександр Поляков.

У своєму дописі лучанин з обуренням звернувся до представників Луцької міської ради.

"Якщо ви дозволяєте водіям маршруток нахабно тікати з маршруту в 10 вечора, дозвольте і нам за такий проїзд не платити!" – почав Олександр.

За його словами, водій маршрутного таксі №32 проігнорував пасажирів, вимкнув валідатор і втік від Лучеська.

"Стою тепер біля Лучеська, а треба на Перемоги. Не хочете таксі оплатити? Чи маршрутчикам так "остогид" карантин, що вони і далі "кладуть" на джерело їх прибутку – пасажирів?" – пише лучанин.

Олександр Поляков запитує, чи існують за це штрафи, адже такі дії водіїв – невиконання умов договору на перевезення пасажирів у Луцьку.

"Поки стояв біля Лучеська, ще дві маршрутки поїхали туди, і тут же зникли з радарів в додатку! Дістатися додому вдалося завдяки тому, що тролейбуси №15 таки їздять до 23-ї. Результат – щоб дістатися з Теремно до пр. Перемоги, знадобилося понад пітори години..." – обурюється Олександр.

"Від Лучеська на Перемоги їдуть маршрутки №9, №32, №3 (маршрутку №9а знищили), і 15-й тролейбус... Крім того, купа транспорту їде на 40-й... І з того всього я бачив лише 10-ту маршрутку і тролейбус, яким я поїхав... Відродження ввечері перетворюється на Дубнівську за часів Дьомінської одинички?" – підсумував свій допис лучанин.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
купи велосипеда собі
Відповісти
Купи самоката... за 1 год пішки дойшов би самостійно
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні