--> На Хрінницькому водосховищі рибалки знайшли 800 метрів мисинових сіток. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Хрінницькому водосховищі рибалки знайшли 800 метрів мисинових сіток. ФОТО

0
8
На Хрінницькому водосховищі рибалки знайшли 800 метрів мисинових сіток. ФОТО
Завдяки зверненню небайдужих рибалок на Хрінницькому водосховищі вилучено 800 метрів сіток.

Про це повідомили в пресслужбі Рибоохоронного патруля Волині.

В суботу, 4 липня, до Волинського рибоохоронного патруля надійшло повідомлення від рибалок-любителів про порушення на Хрінницькому водосховищі, поблизу села Липа Горохівського району Волинської області.

Державні інспектори рибоохорони оперативно прибули на вказане місце події.

Під час обстеження водного об’єкту виявлено безгосподарське майно. З водойми вилучено 12 од. мисинових сіток, загальною довжиною 800 метрів. Складено акт виявлення безхазяйного майна, заборонені знаряддя лову вилучено.

Також на Хрінницькому водосховищі викрито двох громадян, які порушували Правила рибальства. На осіб оформлено протоколи про адмінправопорушення за ч. 3 ст. 85 КУпАП та накладено відповідні штрафні санкції.

«Дякуємо громадянам за допомогу у виявленні правопорушень. Закликаємо громадськість і надалі інформувати рибоохоронний патруль про порушення Правил рибальства. Якщо ви стали свідком факту браконьєрства – прохання повідомляти на номер «гарячої» лінії рибпатруля: (067) 360-78-40» - повідомив заступник начальника управління-начальник відділу ОВБР «Рибоохоронний патруль» Сергій Починок.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні