--> Водіям фур виписали штрафів на 54 тисячі євро через перевантаження | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Водіям фур виписали штрафів на 54 тисячі євро через перевантаження

0
5
Водіям фур виписали штрафів на 54 тисячі євро через перевантаження
За одну добу, 2 липня, інспектори "Укртрансбезпеки" перевірили 6598 вантажних транспортних засобів і нарахували понад 54 тис. євро плати за перевантаження.

Про це повідомив міністр інфраструктури Владислав Криклій, - повідомили в прес-службі міністерства.

"За дорученням президента України посилений габаритно-ваговий контроль на дорогах триває. Так, тільки за вчора було перевірено 6598 вантажних транспортних засобів та нараховано понад 54 тис. євро плати за перевантаження. Вже в 8 областях проводиться цілодобовий габаритно-ваговий контроль. І нерідко деякі будівельні компанії потрапляють у вибірку порушників", - зазначив Криклій.

Криклій поділився рейтингом найбільших порушень габаритно-вагового контролю за останню добу. Так, вчора на автодорозі М-14 інспектори "Укртрансбезпеки" спільно з працівниками патрульної поліції і СБУ в Миколаївській області виявили 3 факти перевищення вагових параметрів при перевезенні вантажу. Транспортні засоби, що перевозили щебінь, намагалися об'їхати пункт габаритно-вагового контролю польовими дорогами, але були затримані інспекторами відповідних служб для проведення зважування.

"Всі три вантажівки належать підприємству ТОВ "СПМК-17", яке задіяне в будівництві автомобільних доріг Миколаївської області і вже неодноразово порушував вимоги чинного законодавства при перевезенні вантажу", - зазначив глава міністерства.

На кожному з авто були виявлені перевантаження як на строєну вісь, так і на загальну вагу, і нарахована плата за проїзд у розмірі 816,72 євро за кожен транспортний засіб.

Крім цього, рекордсменами за перевищення вагових параметрів стали:

на автодорозі Н-09 в Івано-Франківській області - авто MAN ТОВ "Прогрес логістик плюс", у якому виявлено перевантаження на строєну вісь 32,25 тонн при нормі 24 тонн, на загальну вагу - 52,0 тонн при нормі 40 тонн. нарахована плата за проїзд - 1180, 20 євро.
на дорозі М-14 в Кіровоградській області - авто MAN ТОВ "Експрес Техбуд", у якому виявлено перевантаження на вісь 13,46 тонн при нормі 24 тонн, на загальну вагу - 42,2 тонн при нормі 40 тонн. Нарахована плата за проїзд - 344 євро.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні