З подякою і в повному складі: волинські рятувальники повернулись із Закарпаття. ФОТО. ВІДЕО

0
12
З подякою і в повному складі: волинські рятувальники повернулись із Закарпаття. ФОТО. ВІДЕО
Зведений загін волинських_рятувальників у повному складі сьогодні, 4 липня, повернувся із Карпатського регіону, де надавав допомогу людям, постраждалим від паводку.

Про це у фейсбуці повідомив речник обласного управлніня Держслужби із надзвичайних ситуацій Володимир Нестеров.

Нагадаємо, 25 червня зведений загін Волинського гарнізону Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту вирушив на допомогу людям, які потерпають від наслідків негоди у Карпатському регіоні нашої держави та оперативного реагування на загрози, пов’язані з можливим ускладненням погодних умов та підтопленням населених пунктів.

"Усі 26 наших рятувальників - молодці, виконували свої обов'язки професійно та на високому рівні! Свідчення цьому - Подяка від владців Галицького району Івано-Франківської області!" - зазначив Володимир Нестеров.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
12

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні