--> Чи дотримуються лучани правил карантину на міських пляжах. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чи дотримуються лучани правил карантину на міських пляжах. ВІДЕО

0
-4
Чи дотримуються лучани правил карантину на міських пляжах. ВІДЕО
Обласна комісія ТЕБ та НС посилила карантин у місцях масового відпочинку людей, зокрема, на пляжах. Біля водойм волиняни мають бути у масках та дотримуватися дистанції, розповіла головна санітарна лікарка області Наталія Янко.

Суспільне перевірило, як лучани дотримуються протиепідемічних правил на міських пляжах.



Зі слів старшого рятувальника Центрального пляжу Павла Суліменко, про рішення комісії він чув. Нових вказівок, щодо заходів безпеки на водоймі від керівництва не отримував.

"Дистанцій люди на пляжі дотримуються. А щодо масок, то ні. З масками на пляжі бути смішно", - розповідає рятувальник.

Головна державна санітарна лікарка області Наталія Янко каже: носити маски на пляжі - це вимога МОЗ. А ще, за її словами, потрібно дотримуватись дистанції у півтора або два метри та правил особистої гігієни. Саме за її рекомендації регіональна комісія комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій вирішила посилити контроль та карантинні заходи.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні