--> Потрібна допомога волинянину, який стрибнув у ставок і тяжко травмувався | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Потрібна допомога волинянину, який стрибнув у ставок і тяжко травмувався

1
3
Потрібна допомога волинянину, який стрибнув у ставок і тяжко травмувався
Збирають кошти на лікування хлопцю з Волині, який травмувався, стрибнувши у ставок.

Про це у фейсбуці повідомив Віталій Муляр.

"В мого одногрупника сталась велика біда. 28.06.2020 через невдалий стрибок він отримав перелом тіла та дужок С6 (6-й шийний). Наразі Максим повністю паралізований нижче пояса та часткова втратив відчуття верхніх кінцівок. Знаходиться на лікуванні в нейрохірургічному відділенні КП "Луцька міська клінічна лікарня". Оскільки лікування має великі матеріальні витрати, просимо допомоги у всіх!" – йдеться у дописі.

Реквізити для допомоги:

5168 7573 6650 4357 Тетяна Кулінич - мама
5457 0822 2096 4113 Муляр Віталій - волонтер (одногрупник)


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ось так подивишся на фото хлопця, ніби повинен бути не дурник з мізками повинен товаришувати цей хлопець. А з другого боку, можна поміркувати молоде з причудами, поряд дівчатка загаряють молоді, що його туди у той ставок потягло: можливо випивший був, можливо під дією наркотичних речовин, а можливо посперечався із хлопцями чи пірне не думаючи. Хоча думаю, він сам добре знає, що там на ставку трапилось. Я особисто на тому ставку бував із сім"єю не один раз та бачив, що по березі розташовані таблички з об"явою, де було написано, що тут пірнати у воду суворо забороняється.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні