--> Громада на Волині отримала нового шерифа. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Громада на Волині отримала нового шерифа. ФОТО

0
-3
Громада на Волині отримала нового шерифа. ФОТО
У Ківерцівській громаді розпочав роботу поліцейський офіцер. Територію 11 населених пунктів та міста Ківерці обслуговуватиме поліцейський офіцер старший лейтенант поліції Іван Базилян.

Про це повідомляє Ківерцівська міська рада.

Нагадаємо, Ківерцівська громада стала учасником проекту "Поліцейський офіцер громади" Національної поліції України. Зокрема, на органи місцевого самоврядування було покладено створення поліцейської станції і належних умов для роботи. Призначений Нацполіцією правоохоронець пройшов відбір на посаду шляхом участі, в конкурсі, згодом – поглиблений курс підготовки та стажування.

"Відтепер поліцейський офіцер постійно знаходитиметься на території громади, основні функції – проведення системної профілактики злочинів та оперативне реагування на звернення мешканців. В Ківерцівській громаді переконані, що взаємодія поліції і громади сприятиме створенню безпечного простору, в якому кожен мешканець почуватиме себе комфортно і захищено", – йдеться у повідомленні.

Контактний телефон поліцейського офіцера Ківерцівської ОТГ: Базилян Іван Віталійович - 0953203006


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні