--> У Луцьку змайстрували майже новий тролейбус. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку змайстрували майже новий тролейбус. ФОТО

1
-4
У Луцьку змайстрували майже новий тролейбус. ФОТО
Практично новий тролейбус створили працівники Луцького підприємства електротранспорту. Нового рогатого змайстрували на основі каркасу тролейбуса ПМЗ Т2 1998 року випуску.

Про це розповів перший заступник міського голови Григорій Недопад на своїй сторінці у фейсбуці.

У транспорті замінили 80% лонжеронів кузова, проведено заміну зовнішньої металевої листової обшивки на алюмінієво-композитну панель (АКП), яка не піддається корозії і не потребує фарбування. Виготовлено нові високовольтні та низьковольтні джгути. Замінено допоміжний високовольтний двигун та генератор на сучасний статичний перетворювач з метою економії електроенергії.

Також повністю відремонтували салон, його внутрішнє облицювання та пасажирські сидіння.

За словами Григорія Недопада, цьогоріч на підприємстві планують капітальний ремонт ще двох таких тролейбусів. Шість одиниць транспорту (без заміни алюмінієво-композтної панелі) відремонтовано.

"Поки місто працює над отриманням 29 нових тролейбусів, ведеться якісна робота і з оновлення наявного автопарку", – зазначає перший заступник.

Також, за його словами, в роботі у години пік Луцьком курсують 36 тролейбусів, у міжпіковий період – 27. Із послабленням карантинних обмежень їх кількість зросте.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ремонт такого транспорту вартує до 800 тисяч гривень. Даний транспорт не облаштований для візочників і матусь з колясками. Таке враження, що про цю верству людей у Луцькій міській раді забувають!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні