--> На «Ягодині» у пасажира виявили 7 фальшивих паспортів: чоловік хотів відкупитися. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На «Ягодині» у пасажира виявили 7 фальшивих паспортів: чоловік хотів відкупитися. ФОТО

0
1
На «Ягодині» у пасажира виявили 7 фальшивих паспортів: чоловік хотів відкупитися. ФОТО
На «Ягодині» у пасажира виявили 7 фальшивих паспортів і 2 посвідчення водія. Аби прикордонники «не чіпали» підробки, правопорушники намагалися підкупити співробітників Держприкордонслужби.

Про це інформує Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Так, днями через пункт пропуску «Ягодин» «Опелем» з України виїжджав наш співвітчизник. У його автомобілі знаходилося ще кілька пасажирів.

В одного з них під час паспортного контролю прикордонники виявили стос фальшивих документів – 7 болгарських, румунських та польських ID карток та 2 водійських посвідчення польського та українського зразків. Усі виявлені документи виготовлені на різні установчі дані та підроблені.

Згодом для «врегулювання питання» до пункт пропуску прибув громадянин України. Аби документи без проблем дісталися місця призначення, «перемовник» запропонував охоронцю кордону 100 доларів США неправомірної вигоди.

Хабародавця затримано та передано компетентним органам. Офіцери внутрішньої та власної безпеки задокументували факт підкупу службової особи.

Про виявлення підроблених документів, а також ознак кримінального злочину, передбаченого ст. 369 «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі» до Нацполіції направлені повідомлення.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні