--> З Ковеля курсуватиме потяг до Новоолексіївки | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

З Ковеля курсуватиме потяг до Новоолексіївки

0
5
З Ковеля курсуватиме потяг до Новоолексіївки
"Укрзалізниця" відкрила продаж квитків ще на шість поїздів далекого сполучення: з 7 липня з Ковеля курсуватиме поїзд до Новоолексіївки.

Про це повідомляють у пресслужбі «Укрзалізниці».

Крім того, з цього тижня відновлять курсування поїзди до Херсона, Бердянська.

Поїзд № 375/376 Харків – Херсон курсуватиме щоденно з Харкова з 5 липня, з Херсона з 6 липня.

Поїзд № 86/85 Львів – Новоолексіївка вирушить зі Львова 5 липня, з Новоолексіївки 6 липня. До 12 вересня він курсуватиме щодня, після 13 вересня – через день.

Поїзд № 88/87 Ковель – Новоолексіївка курсуватиме з Ковеля із 7 липня через день по непарних, з Новоолексіївки – з 8 липня через день по парних.

Поїзд № 110/109 Львів – Херсон курсуватиме щоденно зі Львова з 3 липня, з Херсона з 4 липня.

Поїзд № 261/262 Харків – Бердянськ курсуватиме з Харкова з 3 липня по 5 вересня через день по непарних, з Бердянська – з 4 липня по 6 вересня по парних днях.

Поїзд № 282/281 Хмельницький – Генічеськ курсуватиме з Хмельницького через день з 8 липня, з Генічеська через день з 9 липня.

Квитки можна придбати через офіційний сайт компанії та в залізничних касах.

Зазначається, що поїзди проходять посилену дезінфекційну обробку перед та після рейсу. Також посилено обробку постільної білизни під час прання. У кожному вагоні встановлено санітайзер, яким можуть користуватися пасажири. Поїзні бригади забезпечені засобами індивідуального захисту, пройшли відповідні інструктажі та медогляд.

Для посадки в поїзд пасажири обов`язково повинні вдягти захисну маску, а також пройти температурний скринінг при вході на вокзал та при посадці до вагона. З огляду на заходи безпеки пасажирам рекомендовано якнайменше пересуватися по вагонах. Тимчасово у поїздах не пропонуватимуться напої та кондитерські вироби.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні