На Волині 53 посадовців притягнули до відповідальності через фінансові махінації

0
10
На Волині 53 посадовців притягнули до відповідальності через фінансові махінації
Волинські аудитори за п’ять місяців цього року забезпечили відшкодування втрат на суму понад 13 млн гривень.

Про це повідомляє Урядовий портал з посиланням на Державну аудиторську службу України.

За січень – травень 2020 року волинські аудитори забезпечили відшкодування втрат на суму 13,3 млн грн, зокрема за порушеннями, що виявлені у попередніх роках, – 4 млн грн.

За допущені фінансові порушення 53 посадових осіб притягнуто до адміністративної відповідальності.

До правоохоронних органів передано 13 ревізійних матеріалів, порушено 6 кримінальних проваджень та 5 особам оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. З метою відшкодування винними особами втрат фінансових та матеріальних ресурсів аудитори ініціювали перед органами прокуратури, об’єктом контролю та іншими державними органами 4 позови.

За порушення законодавства про закупівлі до суду надіслано 9 протоколів про адміністративне правопорушення, про бюджетну систему – 6.
За результатами проведених заходів державного фінансового контролю керівники місцевих органів влади та підприємств прийняли 14 управлінських рішень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні