У Луцьку будуватимуть новий гаражний кооператив

0
-1
У Луцьку будуватимуть новий гаражний кооператив
У Луцьку на вулиці Електроапаратній збудують новий гаражний кооператив.

Про це йшлося 2 липня під час засідання позачергової 85 сесії Луцької міської ради, пише ІА Волинські новини.

Депутати розглянули проєкт рішення про надання обслуговуючому кооперативу «Гаражно-будівельний кооператив «ФОРПОСТ» дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для колективного гаражного будівництва (В 02.06) на вулиці Електроапаратній.

Керівник управління земельних ресурсів Сергій Шабала зазначив, що гаражний кооператив зареєстрований, а її членами є учасники бойових дій, ветерани АТО/ООС та Афганістану.

Як зазначили депутати, будівництво гаражів у вказаному районі дозволить облагородити територію, адже зараз там незаконно викидають сміття.

Окрім того, у майбутньому, згідно з генеральним планом міста Луцька, передбачено будівництво дороги з вулиці Дубнівської до вулиці Трункіна.

Отож, депутати вирішили надати кооперативу «ФОРПОСТ» дозвіл на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для колективного гаражного будівництва (В 02.06) на вулиці Електроапаратній, орієнтовною площею 0,3 га.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні