--> Пояснили, чому не працює болард у центрі Луцька | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Пояснили, чому не працює болард у центрі Луцька

0
-5
 Пояснили, чому не працює болард у центрі Луцька
Болард у центр Луцька, який встановили наприкінці минулого тижня на Театральному майдані, тимчасово не працює.

Причину пояснив радник міського голови Ігор Поліщук, пише Конкурент.

«Зараз заносять в систему управління болардом номера телефонів мешканців багатоповерхівки на Театральному майдані для того, щоб вони могли доїхати до дому. До кінця тижня цей процес завершиться і він повноцінно запрацює».

Нагадаємо, щоб вирішити проблему з паркуванням на Театральному майдані з боку вулиці Градний Узвіз облаштували болард для обмеження в‘їзду автомобільного транспорту на майдан.

Припаркувати автомобіль можна буде на парковці навпроти Палацу культури. Також наступного тижня розпочнеться реконструкція тротуару на вул. Глушець з облаштуванням додатково близько 25 паркомісць. Автомобіль можна буде залишити там та піднятися на вул. Лесі Українки.

Окрім того, незабаром запрацює парковка на місці колишнього Старого ринку (ліва сторона), звідки з вул. Кривий Вал або вул. Сенаторки Левчанівської можна буде піднятися на вул. Лесі Українки, а звідти – на Театральний майдан.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні