Як луцька молодь відзначала своє свято в карантин. ФОТО

0
12
Як луцька молодь відзначала своє свято в карантин. ФОТО
В останню неділя червня в Україні традиційно відзначали День молоді. З цієї нагоди Молодіжний центр YouthСфера організував у Луцьку он-лайн гутірку, вуличний квест та пізнавально-творчу вечірку.

«Заходи відбулися впродовж 24 по 26 червня. Вони були реалізовані в рамках ініціативи «Молодь дій!», яка має на меті сприяння розвитку та активному дозвіллю місцевої молоді», розповіла керівниця Молодіжного Центру YouthСфера Яна Романюк.

Почалося все із віртуальних посиденьок з стипендіаткою програми академічних обмінів імені Фулбрайта Тетяною Кідрук. Усі, хто долучився до розмови, змогли більше дізнатися про саму програму обмінів; особливості навчання та життя у США; ставлення американців до українців, тощо.

Любителі прогулянок Луцьком та активного відпочинку змогли весело та корисно провести час завдяки квесту «YouthСфера». Учасники заходу розгадували загадки і ребуси, шукали коди у різних міських локаціях, виконували цікаві завдання і вкотре переконалися, що «Луцьк – приємне відкриття».

Вишенькою на торті була пізнавально-творча вечірка «Літо на вулиці», яка відбулася у креативному просторі «Озерний вітер» . Гутірка віце-президента з внутрішнього розвитку Федерації дебатів України Антона Євтушка, поетичні читання від Катерини Рубан, Юлії Фінковської та Дмитра Безвербного, музичний виступ Арсена Горбача та Анни Негодюк наповнили вечір п’ятниці неймовірною атмосферою для усіх, хто відвідав захід.

Усі події відбувалися з дотримання карантинних вимог.

Зокрема, обов’язковим дрес-кодом усіх заходів наживо була захисна маска, а кількість відвідувачів була обмежена.

«Якщо сказати чесно, то наша команда трохи втомлена, але щаслива. Організація таких подій хоч і забирає чимало сил, але надихає далі креативити та організовувати щось пізнавальне та цікавеньке для волинської молоді», – поділилась враженнями Яна Романюк.

Окрім Луцька, до ініціативи «Молодь дій!» приєдналися й інші волинські міста. У Володимирі-Волинському та Рожищах заплановані заходи уже відбулися (онлайн-марафон «ЛАЙКНИ», живі міні лекції на відкритому просторі, неформальна зустріч з головою Рожищенської райдержадміністрації).

А на ковельську молодь ще чекає цікава подія – у п’ятницю, 3 липня, о 21.00 годині туам відбудеться квест «Дорогами Ковеля». Старт – парк імені Тараса Шевченка.

Ініціатива «Молодь дій!» реалізовується молодіжним центром YouthСфера у співпраці з ГО «Креатив Студіо»; культурно-мистецьким центром; Управлінням освіти, молоді та спорту Володимир-Волинської міської ради; ковельським молодіжним центром «Місто ідей»; молодіжним простором міста Рожище «City Life»; ГО «Озерний вітер» за сприяння Управління туризму та промоції міста Луцької міської ради і проєкту «Волинь унікальна».

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
12

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні