Поблизу Луцька п'яний водій хотів «відмазатися» від патрульних за 800 гривень

1
-8
Поблизу Луцька п'яний водій хотів «відмазатися» від патрульних за 800 гривень
У селі Гірка Полонка, що поблизу Луцька, поліцейські спіймали п’яного водія, який хотів «відмазатися» за 800 гривень. Натомість чоловік заплатить понад десять тисяч гривень штрафу за надання неправомірної вигоди.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області, - пише ІА "Волинські новини".

Під час суду встановили, що 5 травня обвинувачений разом з правоохоронцями перебував на вулиці Горохівській в селі Гірка Полонка.

Під час роз'яснення поліцейським складу вчинених ним адміністративних правопорушень, передбачених ст. 130 ч. 1 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) та 124 КУпАП (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна), висловив пропозицію про надання їм неправомірної вигоди, аби його не притягували до відповідальності.

Після попередження про кримінальну відповідальність за надання хабара, він поклав вісімсот гривень на заднє сидіння автомобіля, надавши службовим особам неправомірну вигоду.

Відзначимо, що між обвинуваченим та прокурором була укладена угода про визнання винуватості.

Отож, горе-водій заплатить штраф – 10 тисяч 200 гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Натомість чоловік заплатить понад десять тисяч гривень штрафу за надання неправомірної вигоди." Потрібно надавати правомірну вигоду, або близьку до неї.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні