У луцькому дитсадку спалах коронавірусу: що відомо про ситуацію

0
8
У луцькому дитсадку спалах коронавірусу: що відомо про ситуацію
На Волині за останню добу діагноз COVID-19 підтвердили у понад пів сотні людей. У дитячому садку №37 Луцька виявили спалах коронавірусу. Захворіли 4 працівників. Серед них і медична сестра.

Нині заклад зачинений, інформує "5 канал".

Загалом, на Волині за останню добу діагноз COVID-19 підтвердили у понад пів сотні людей. Серед інфікованих: два працівники тролейбусного депо, двоє вчителів, поштарка та 5 дітей.

"Протягом останніх 3 днів фіксується перевищення коефіцієнту інфікування на COVID-19, що становить 22,5, 21,4 і 21,3 відповідно, при рекомендованому не більше 11. Показник завантаженості ліжок у закладах, визначених для боротьби з COVID-19, зріс із 41 до 56,3, хоча рекомендовано не більше 50", – заявила заступниця голови Волинської ОДА Тетяна Щербак.


Нагадаємо, Кабінет Міністрів визначив показник, при перевищенні якого в Україні може бути введений жорсткий карантин. Обмеження можуть посилити, якщо кількість активних хворих на 100 тисяч населення досягне 60 осіб.

Через зростання захворюваності уряд продовжив карантин до 31 липня з пом'якшенням з 22 травня. Водночас карантин буде адаптивним. Це означає, що скасовувати певні обмеження будуть тільки в тих регіонах, де це дозволяє робити епідемічна ситуація. В окремих регіонах карантин можуть посилити.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні