--> Смертельна рибалка: на Волині чоловіка вбило струмом | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Смертельна рибалка: на Волині чоловіка вбило струмом

0
6
Смертельна рибалка: на Волині чоловіка вбило струмом
У неділю, 29 червня під час риболовлі на річці Турія поблизу повітряної лінії електропередачі 10 кВ через недотримання правил охоронних зон загинув 38-річний волинянин.

Про це повідомили на сайті ПрАТ «Волиньобленерго».

Нещасний випадок стався внаслідок торкання вудкою проводів лінії електропередачі. Чоловік був смертельно травмований струмом. Працівники Ковельської філії відразу виїхали на місце події. Виявилося, чоловік підняв вудку на недопустиму відстань до проводів. Причиною трагедії стало незнання правил електробезпеки.

Енергетики звертаються до волинян: на риболовлі будьте уважні та нагадуйте іншим про небезпеку! Розмахуючи вудкою, людина навіть не задумується, що дістати повітряних ліній дуже легко. Оскільки відстань від натягнутих дротів високовольтних ліній до землі в межах населених пунктів складає 7 м і 6 м за їхніми межами у важкодоступних місцях, а вудки завдовжки від 4–10 м. Такі нещасні випадки стаються через необачність або безвідповідальність. До того ж сучасні вудки виготовляють із вуглепластику, який є провідником електричного струму.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні