--> Від завтра на Волині розпочнуть працювати дізнавачі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Від завтра на Волині розпочнуть працювати дізнавачі

1
6
Від завтра на Волині розпочнуть працювати дізнавачі
У Головному управлінні Національної поліції у Волинській області сформовано відділ дізнання, який очолив підполковник поліції Руслан Король. Всього в області працюватиме 81 поліцейський.

Про це інформує пресслужба поліції Волині

Керівник відділу розповів, що дізнавачі територіальних підрозділів розслідуватимуть кримінальні проступки, тобто діяння невеликої тяжкості, які не несуть великої суспільної небезпеки, та за вчинення яких передбачено покарання у вигляді штрафу не більше 51 тисячі гривень, або інше покарання, не пов’язане з позбавленням волі. Здебільшого до таких проступків відносять некваліфіковані крадіжки, заподіяння легких тілесних ушкоджень, шахрайства та незаконні поводження з наркотичними засобами без мети збуту.

Окрім працівників відділу дізнання, досудові розслідування кримінальних проступків у формі дізнання також зможуть здійснювати і уповноважені особи інших структурних підрозділів, відділів і відділень поліції.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Потрібно ж чимось займатись.Скільки їх є таких,що тільки зарплату отримують,а толку,як з козла молока.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні