--> У деяких містах і областях України можуть знову зупинити громадський транспорт | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У деяких містах і областях України можуть знову зупинити громадський транспорт

0
-2
У деяких містах і областях України можуть знову зупинити громадський транспорт
Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль не виключає повторного припинення роботи громадського транспорту в деяких містах і областях через зростання рівня захворюваності COVID-19.

Про це він повідомив в інтерв'ю BBC-Україна, пише "УНІАН".

«Є зростання кількості хворих. Львівська область - на першому місці за кількістю. Київ - традиційний лідер, в якому найбільша щільність населення. Є Чернівецька область. Рівненська область виривається в лідери», - нагадав він.

«Не виключено, що в окремих містах чи областях доведеться повернутися до закриття транспорту», - додав Шмигаль.

Що стосується роботи метрополітенів, за словами прем'єр-міністра, уряд виступає помічником органів місцевого самоврядування.

«Уряд контролює ситуацію в Україні в цілому, але локальні посилення або ослаблення покладаються на місцеве самоврядування. Ініціатором цього має стати Київський міський голова. Якщо цієї ініціативи немає, а ми за показниками бачимо, що вже є загроза життю і здоров'ю людей, загроза розвитку епідемії в гіперболічному масштабі, будемо втручатися», - підкреслив він.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні