В Україні створили онлайн-платформу, яка допоможе прийняти ЛГБТ-дітей

0
-14
В Україні створили онлайн-платформу, яка допоможе прийняти ЛГБТ-дітей
В Україні створили онлайн-платформу “Музей прийняття”. Це проєкт, завдяки якому кожен із користувачів зможе прожити досвід прийняття представників ЛГБТ.

В Україні створили онлайн-платформу “Музей прийняття”. Це проєкт, завдяки якому кожен із користувачів зможе прожити досвід прийняття представників ЛГБТ.


Головна ідея — дати можливість якомога більшій кількості людей пройти шлях від страху і нерозуміння, до слів “я приймаю тебе” та відновлення близькості.

Чому Музей?

Музей — це завжди про окремі складники, які створюють цілісну історію, чи то художника, чи то історичної епохи. Ми вирішили показати історії життя сімей із дітьми-ЛГБТ, розклавши їх на події. Кожен новий клік мишкою — новий “експонат”. На завершення користувач отримує цілісний досвід прийняття. Ми сподіваємося, що після цих переживань більше людей зможуть прийняти своїх близьких, і зрозуміють, що інші люди переживають те ж.

«Музей Прийняття» – онлайн-платформа, що дозволяє усім батькам на рівні глибинних відчуттів прожити життя матерів, які прийняли своїх дітей.

Шлях прийняття Музею дозволяє батькам чесно відповісти собі на питання: «Чи я буду готова/готовий прийняти інакшість моєї дитини?»

Ми любимо наших дітей і бажаємо для них кращої долі. Це бажання іноді не дає нам побачити, що наші уявлення про майбутнє дітей не співпадають з їхніми власними прагненнями. Момент усвідомлення, що діти – це особистості зі своїми потребами, бажаннями і принципами для багатьох батьків може бути дуже болючим. Особливо, коли власна дитина робить камінг-аут. У цей момент батьки опиняються віч-на-віч зі своїми думками. Їм ніде отримати пораду, адже тема сексуальної орієнтації та гендерної ідентичності в суспільстві — табу.

Щоб почати в суспільстві діалог про батьківське прийняття, мережа громадських організацій по всій Україні запустили Музей Прийняття. На сайті Музею ви поринете у внутрішній світ батьків, які вперше зіштовхнулись з «інакшістю» своїх дітей.

Через розмови і спогади, переживання і страхи матерів зможете прожити їхні драматичні історії та поставити себе на їхнє місце. І таким чином відповісти для себе на питання: «Чи дійсно безумовно я люблю власну дитину і чи зможу я прийняти її інакшість?»

Кожна історія закінчується словами «я приймаю тебе». Ці ж слова стали хештегом кампанії.

Музей Прийняття закликає усіх батьків та усіх, хто колись проживав біль неприйняття, поділитися своєю історією, своїм досвідом або просто висловити підтримку ЛГБТ спільноті, поставивши #яприймаютебе у пості.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-14

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні