У Львові від коронавірусу померла очільниця лабораторного центру

0
-5
У Львові від коронавірусу померла очільниця лабораторного центру
У реанімації Львівської обласної клінічної інфекційної лікарні померла від Covid-19 Галина Михальчук, завідувач міським відділом Львівського обласного лабораторного центру МОЗ України.

Про це повідомила головний лікар-епідеміолог Львівщини Наталія Тімко.

«Перестало битися серце хорошої і мудрої Людини, яка все життя віддала роботі у СЕС, де працювала завідувачкою санітарно-гігієнічного відділу санепідемстанції Франківського району м. Львова, надалі очолила лабораторний центр м. Львова... Михальчук Галини Трохимівни. ЇЇ життя забрав коронавірус...», — написала Тімко.

Як пише місцеве видання «Високий замок», жінці було 70 років. Вона померла у реанімації.

"Це була дуже фахова, мудра і сильна людина, — розповіла головний епідеміолог Львівщини, лікар-інфекціоніст Наталія Тімко. — Коли існувала санепідемстанція, то Галина Трохимівна була завідувачем санітарно-гігієнічного відділу санепідемстанції Франківського району м. Львова. Де саме вона інфікувалася, важко сказати, це напевно розслідуватимуть і визначатимуть… Але захворіла, відчула себе погано, була госпіталізована в інфекційну лікарню.

Галині Трохимівні не пощастило. У неї виявили запалення легень, важкий перебіг. У п’ятницю перевели у реанімацію інфекційної лікарні, де, на жаль, врятувати її не вдалося… Окрім цього, у неї були хронічні супутні недуги".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні