Підлітки, які розпивали алкоголь на порозі храму, штовхнули жінку через зауваження

0
9
Підлітки, які розпивали алкоголь на порозі храму, штовхнули жінку через зауваження
Підлітки, які розпивали алкоголь на порозі храму в місті Дубровиця Рівненської області, штовхнули жінку через зауваження.

Місцева жителька зробила зауваження підліткам, які вживали алкогольні напої на сходах храму, і вимагала їх піти звідти. На що ті відповіли агресією, розповідає Рівне вечірнє.

Про інцидент розповів чоловік потерпілої Віталій Гладкович:

"26 червня моя дружина помітила декількох неповнолітніх осіб, які розпивали алкогольні напої на порозі костелу. На її зауваження вони не зреагували, а один з них накинувся на мою дружину та, застосувавши до неї насилля, зіштовхнув її зі сходів храму. Внаслідок падіння з висоти моя дружина отримала ряд травм. Одночасно розбився смартфон... Молодик пригрозив, що знайде її і розправиться з нею. Все це відбувалося у присутності свідків".

У поліції підтвердили факт інциденту, проте запевнили, що його фігуранти «знайшли спільну мову і досягли консенсусу». З батьками та дітьми були проведені профілактичні бесіди. Проте, виявляється, у другої сторони конфлікту інша версія подій.

Журналістам вдалося знайти контакти та зв’язатися з батьком одного з підлітків, саме тим, який працює в пожежній частині (ім’я на його прохання вказувати не будемо). Він стверджує:

"Не знаю, як там було насправді, але діти кажуть, що це були «тонік» та «бірмікс». Та й чи впевнені ви, що вони їх розпивали на порозі церкви? Жінка, яка зробила їм зауваження, теж поводила себе не найкращим чином. Вона у грубій формі наказала їм забиратися звідси, розкидала їхні речі, вживала нецензурну лексику, кинулася на них. Я не знімаю вини зі свого сина, звісно. Ми вже переговорили з тією жінкою і її рідними. Ми вибачилися перед нею. Мені шкода, що син повівся таким чином і він вже за це покараний. Конфлікт вичерпаний".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні