В Індії зареєстрували понад пів мільйона хворих на коронавірус

0
2
В Індії зареєстрували понад пів мільйона хворих на коронавірус
В Індії з початку пандемії зареєстровано вже понад 500 тисяч підтверджених випадків захворювання на COVID-19, найскладніша ситуація у Нью-Делі та Мумбаї.

Про це повідомляє УНН із посилання на AFP.

"Станом на суботу, 27 червня, в Індії, за офіційними даними, оприлюдненими урядом, зареєстровано вже понад 500 тисяч підтверджених випадків захворювання коронавірусною хворобою. За останню добу в країні було підтверджено 18,5 тисяч нових випадків COVID-19, що є рекордом з початку спалаху пандемії в країні", - пише видання.

Як зазначають експерти, у випадку, якщо пандемія в країні найближчими тижнями не пройде свого піку, в такому разі на кінець липня кількість інфікованих в Індії може подолати позначку у один мільйон осіб.

Так, найскладніша ситуація спостерігається в індійських густонаселених мегаполісах - Нью-Делі і Мумбаї. Влада Нью-Делі готується до песимістичного сценарію, згідно з яким до кінця липня у місті буде зафіксовано близько півмільйона інфікованих.

Для розміщення хворих планується використовувати залізничні вагони та готелі.

Влада деяких індійських штатів розглядає питання запровадження більш жорстких обмежень. Ситуація погіршується тим фактом, що, на відміну від співмірного за кількістю населення КНР, де спалах інфекції переважно був сконцентрований навколо Уханю та кількох інших міст, в Індія коронавірусна інфекція отримала більш рівномірне поширення всією країною.

Наразі Індія посідає 4-е місце в світі за кількістю офіційно зареєстрованих випадків COVID-19, поступаючись лише США, Бразилії та Росії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні