ООС: бойовики 5 разів обстріляли українські позиції

0
5
ООС: бойовики 5 разів обстріляли українські позиції
Станом на 17:00 27 червня збройні формування РФ 5 разів порушили режим припинення вогню поблизу Водяного, Авдіївки, Гранітного, Мар’їнки та Світлодарська.

Про це повідомляє УНН із посиланням на пресцентр штабу ООС.

"27 червня збройні формування Російської Федерації 5 разів порушили режим припинення вогню, застосувавши при цьому заборонені до розміщення на лінії зіткнення артилерійські системи калібру 122 мм, 120-мм та 82-мм міномети, гранатомети різних систем, протитанкові ракетні комплекси та великокаліберні кулемети", - йдеться у повідомленні.

Таким чином, порушення зафіксували:

▪️ опівночі, неподалік населеного пункту Водяне окупанти застосували проти українських захисників автоматичні станкові гранатомети;

▪️ на світанку ворог активізувався і поблизу Авдіївки, застосувавших артилерійські системи 122-го калібру, 120-мм міномети, великокаліберні кулемети та ручні протитанкові гранатомети;

▪️ поблизу Гранітного бойовики застосували ПТРК та міномети 82-го калібру;

▪️ поблизу Мар’їнки противник вів вогонь з автоматичних станкових гранатометів;

▪️ в обідній час на підступах до міста Світлодарськ бойовики обстріляли українські сили, використавши для цього станкові протитанкові гранатомети.

"У відповідь наші воїни відкривали прицільний вогонь. Втрати окупантів уточнюються. Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишається контрольованою", - підсумували в ООС.
Теги: оос, обстріл
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні