На Волині затримали на «гарячому» організатора каналів незаконної міграції. ФОТО. ВІДЕО

0
-15
На Волині затримали на «гарячому» організатора каналів незаконної міграції. ФОТО. ВІДЕО
На Любомльщині затримали організатора каналу незаконної міграції.

Про це повідомили в Державній прикордонні службі.

У результаті проведення активних оперативно-розшукових заходів поблизу с. Римачі Любомльського району 26 червня із залученням прикордонників спецпідрозділу «Дозор», затримали організатора каналу незаконної міграції.

Провідника нелегалів заскочили на гарячому – під час спроби доставки в прикордоння та подальшого незаконного переправлення до Польщі двох громадян Шрі-Ланки.

Заходи проводились у межах кримінального провадження за ч.3 ст. 332 ККУ, розпочатого за матеріалами оперативно-розшукових підрозділів Луцького прикордонного загону у взаємодії із співробітниками ВБЗТЛ та слідчих підрозділів Нацполіції області, під процесуальним керівництвом прокуратури Волинської області.

Наразі фігуранта справи у відповідності до ст. 208 КПКУ затримано, він очікує на оголошення підозри у вчиненні злочину та обрання запобіжного заходу. Задля встановлення всього кола причетних осіб та повної ліквідації каналу незаконної міграції тривають подальші оперативно-розшукові заходи та відповідні слідчі дії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-15

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні