У громаді біля Луцька запрацювала поліцейська станція

0
2
У громаді біля Луцька запрацювала поліцейська станція
У селі Княгининок Луцького району відкрили поліцейську станцію, де три місяці працює новий шериф.

Волинь - серед областей, які першими долучилися до проекту “Поліцейський офіцер громади”, що стартував восени 2019, пише "Суспільне".

До Княгининівської громади входить 9 населених пунктів, де проживає понад 9 тисяч людей. Сільська рада надала приміщення для роботи поліцейського офіцера громади, зробила ремонт, закупила офісні меблі і оргтехніку.

"На це з бюджету громади виділили 200 тисяч гривень", - розповідає секрет сільської ради Віта Ковальчук.

Шерифом громади став Денис Суринович. Правоохоронець розповів, що в органах внутрішніх справ із 2012 року. Розпочав службу дільничним інспектором міліції. Пройшов переатестацію, взяв участь у проекті: навчався у Львові, стажувався у Кіровоградській області і повернувся на Волинь у статусі старшого дільничного офіцера поліції.

Люди — різні. До кожного потрібно знайти підхід своєрідний. +03:32 На даний час тілесні ушкодження, люди, які зловживають алкоголем з’ясовують стосунки між собою", - розповідає шериф.

На Волині, як розповів виконувач обов’язків керівника сектору із взаємодії з громадами Нацполіції Волині Роман Богдан, працює 30 поліцейських офіцерів у 25 територіальних об’єднаних громадах. У громадах краю не вистачає ще 5 шерифів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні